Proiecţie film “Grădina lui Celibidache”

Written by


cu subtitrare în limba română, în Parcul Herăstrău

 

 

 

Joi, 11 iulie, va avea loc proiecţia în aer liber a filmului “Grădina lui Celibidache”, regizat de Serge Ioan Celebidachi, fiul marelui dirijor român.

 

Evenimentul va avea loc în parcul Herăstrău, pe Pajiştea Pescăruş, începând cu ora 21.15 şi face parte din seria de evenimente organizate sub umbrela proiectului Roaba de cultură, de către Asociaţia Green Revolution.

 

Accesul pe pajişte, pentru vizionare filmului, este gratuit.

 

“Grădina lui Celibidache” este un portret de suflet al renumitului şi respectatului dirijor şi compozitor, Sergiu Celibidache. Acest documentar cinematografic ambiţios, realizat de fiul Maestrului, îl urmează pe Sergiu Celibidache în turnee şi în repetiţiile sale cu Filarmonica din München. Principalul obiectiv al echipei de filmare a fost să recreeze universul lui Celibidache pe marele ecran şi deşi Sergiu Celibidache obişnuia să evite publicitatea, a fost extrem de disponibil pentru acest film.

 

 

Trailerul filmului poate fi vizionat accesând acest link:

 

Filmul “Grădina lui Celibidache”pe DVD, cu subtitrare în limba română, poate fi achiziţionat din reţeaua magazinelor Diverta, Altex, în librăriile Cărtureşti, dar şi la Librarium şi magazinul Emag, la preţul de 59,9 lei.

Tags: ,

Posted on: July 10, 2013

Filed under: anunturi culturale

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website