Înscrie-te şi tu la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Written by


 

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” a început deja, iar dacă intri pe www.romanipentruolume ai şi tu şansa de a fi descoperit, de a înregistra debut artistic, de a fi promovat şi de a primi burse care să îţi asigure progresul necesar în a deveni viitorul reprezentant al culturii româneşti.

 

Înscrierea în concurs se poate face până la data de 28 noiembrie 2013, respectând tema de concurs: dedicarea unui act cultural unei personalităţi prezentate în campanie sau conceptului campaniei în sine, „Români pentru o lume”. Personalităţile prezentate în campanie sunt: CONSTANTIN BRÂNCUŞI, MIRCEA ELIADE, SERGIU CELIBIDACHE, EDWARD G. ROBINSON, NICOLAE GRIGORESCU, GEORGE ENESCU, JEAN NEGULESCO, EMIL CIORAN, A.G. WEINBERGER, ALEX ROTARU, ALEXANDRU TOMESCU, DOROTHEEA PETRE, ALEXANDRA NECHITA, MARCEL IUREŞ, ADA CONDEESCU, DRAGOŞ MIHALCEA, NICOLAE VOICULEŢ, CĂLIN PETER NETZER

 

Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice, cetăţeni români, rezidenţi în România sau în alte ţări, având în momentul înscrierii vârsta maximă de 25 ani. Participanţii nu au dreptul să se înscrie de mai multe ori la aceeaşi secţiune sau la mai multe categorii/subcategorii.

Categoriile concursului sunt:

Muzică clasică:

Canto

Vioară

Pian

Nai

Instrumente cu corzi grave (violă, violoncel, contrabass)

Instrumente de suflat (flaut, oboi, clarinet, fagot)

Instrumente de alamă (trompetă, corn, trombon, tubă)

Arte plastice

Pictură

Sculptură

Teatru şi film

Actorie

Regie teatru

Regie film

Imagine

Dans

Balet – interpretare

Balet – coregrafie

Dans contemporan – interpretare

Dans contemporan – coregrafie

Literatură şi filozofie

Poezie

Proză scurtă

Eseu filozofic

 

Premiile constau în oferirea de suport educaţional (burse, şcoli de vară, Masterclass-uri, cursuri de specializare, în România sau în străinătate), acordat în funcţie de vârsta şi nivelul educaţional al fiecărui câştigător în parte. Vor exista două categorii de premii: Premii Subcategorii (se va desemna câte un câştigător pentru fiecare subcategorie în parte, luându-se în calcul cea mai mare notă obţinută în urma jurizării) şi Premiul Publicului (va exista un singur câştigător pentru întreg concursul, desemnat de către public, prin acumularea celui mai mare număr de voturi, date sub formă de Like-uri, înregistrate pe pagina de Facebook a campaniei „Români pentru o lume”).

 

Selecţia dosarelor pe criterii de eligibilitate se va faceîn perioada 15 – 28 octombrie 2013, iar afişarea listei participanţilor declaraţi admişi pe 30 octombrie 2013. Promovarea participanţilor admişi, pe website-ul oficial al campaniei şi pe pagina de Facebook va avea loc între 30 octombrie – 27 noiembrie 2013, iar jurizarea între 30 octombrie – 27 noiembrie 2013. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 27 noiembrie 2013.

 

Regulamentul concursului, dar şi alte detalii despre desfăşurarea lui, sunt disponibile pe www.romanipentruolume.ro şi pe pagina oficială de Facebook a campaniei http://www.facebook.com/RomaniPentruOLume

 

 

Mai multe detalii, in attach.

Va multumesc!

 

 

 

 

Simona Cristea

telefon: 0752 24 10 25

simona@fundatia-celibidache.com

Fundatia Sergiu Celibidache

Str Mantuleasa, Nr.36, Sector 2

www.fundatia-celibidache.com

 

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website

shoes of the fisherman the