Lansare de carte romaneasca la Espacio Niram, Madrid

Written by


am primit la redactie:

Poetul George Roca si Evadarea din spaţiul virtual

Sambata, 26 Septembrie 2009, la orele 20,  va avea loc in Espacio Niram din Madrid lansarea cartii de poezii  “Evadarea din spatiul virtual” a poetului si jurnalistului George Roca, in prezenta autorului.  Vor interveni Horia Barna,  Directorul Institutului Cultural Roman din Madrid si scriitorul spaniol Martin Cid, Directorul revistei de arta si literatura Yareah. Evenimentul va fi prezentat de jurnalistul Fabianni Belemuski, directorul revistei  Niram Art.

George Roca este poet, scriitor, jurnalist, fondatorul a mai multe reviste culturale. Nascut la Oradea, locuieste de multi ani in Sydney, Australia. Este redactor si colaborator  la numeroase reviste culturale romanesti din Australia, Germania, Romania, Spania, Statele Unite, autorul cartilor: “Orizonturi albastre” (Antologie de poezie) – 1993 , “Dincolo de orizont” (Antologie de poezie) – 1996,  “Dezvoltarea arhitecturii in perioada de domnie a binecredinciosului voievod Stefan cel Mare si Sfant” –   2006.

Directorul ICR Madrid, Horia Barna, va interveni cu o prezentare a autorului si a poeziei romane contemporane. Horia Barna este hispanist, traducator, jurnalist si editor. Licentiat in Filologie, Universitatea din Bucureşti, a tradus in limba romana o serie de autori spanioli precum Carlos Fuentes si Eduardo Mendoza. Colaboreaza cu importante reviste de cultura din Romania si Spania.

Martin Cid va vorbi despre jurnalismul cultural astazi, de la Sydney la Bucuresti si Madrid. Este autorul a trei romane  si a numeroase nuvele, proza scurta, articole de caracter literar, publicate in diverse reviste literare din Spania. Este fundatorul revistei „Yareah Magazine”.

Evenimentul este organizat de Revista Niram Art si Espacio Niram, in colaborare cu Defeses Fine Arts PR Agency.

Mai Multe Informatii:

http://revistaniramart.wordpress.com/2009/09/20/lansare-de-carte-romaneasca-la-espacio-niram-madrid-poetul-george-roca-si-%E2%80%9Cevadarea-din-spatiul-virtual%E2%80%9D/

http://www.espacioniram.com/documents/anoperder.php

Defeses Fine Arts
PR Agency

Representante:
Movement for Contemporary Art, Portugal (MAC)
Niram Art Magazine, Spain
Ater Mundus Contemporary Art Furniture, Spain
Espacio Niram Bar & Lounge, Spain
Nicole Blanco Art Gallery, Spain
Liv Peicanni Music

Defeses Fine Arts on YOUTUBE: http://www.youtube.com/user/defesesfinearts

Atasamente: comunicatul de presa cu diacritice in format .doc

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website

shoes of the fisherman the